Kodi i Lëndës : PSY 327
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2019-2020 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Ornela Tabaku, Msc
2018-2019 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Ornela Tabaku, Msc
2017-2018 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Mehmet Aslan, PhD
2016-2017 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Mehmet Aslan, PhD
2015-2016 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Mehmet Aslan, PhD
2014-2015 / Vjeshtë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Rezalda Shehi, PhD Candidate
2012-2013 / Pranverë PSY 327-1 Psikologjia e të Rriturve dhe Mosha Ana Uka, PhD