Kodi i Lëndës : EDU 404
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2016-2017 / Pranverë EDU 404-1 Zhvillimi dhe Udhezimi I Kurrikules Tidita Abdurrahmani, Prof. Asoc. Dr.
2015-2016 / Pranverë EDU 404-1 Zhvillimi dhe Udhezimi I Kurrikules Fatih Ufuk Bağcı, PhD
2014-2015 / Pranverë EDU 404-1 Zhvillimi dhe Udhezimi I Kurrikules Mehmet Aslan, PhD
2013-2014 / Vjeshtë EDU 404-1 Zhvillimi dhe Udhezimi I Kurrikules Hasan Ugur, PhD
2012-2013 / Pranverë EDU 404-1 Zhvillimi dhe Udhezimi I Kurrikules Ahmet Ecirli, Prof. Asoc. Dr.